Referenciák

Az alábbiakban néhány vélemény olvasható azoktól, akik a biztonságos megoldást választották és igénybe vették ingatlan szakértő segítségét.

„Szeretném megköszönni a rengeteg segítséget, amit a Kristály téri lakásom eladása során kaptam. Nélkületek jóval alacsonyabb áron adtam volna el. Most már látom, hogy nem voltam tisztában a lakásom árával. Így az új házunkra sokkal kevesebb hitelt kellett felvenni. Nagyon köszönöm.”

Tóth Károly, Kecskemét

„Kedves Pali! Igazán gyors és gördülékeny volt a lakáseladási folyamat. A legnagyobb segítség az volt, hogy az első perctől kezdve átvettél minden gondot. Mindig megmondtad, éppen mit kell tennünk. Nélküled sokkal tovább tartott volna. Köszönjük!”

Kerekes Annamária, Kecskemét

„Teljesen kétségbe voltam esve, amikor azon a környéken megörököltem azt a házrészt. Rengeteg jogi probléma is felvetődött, azon túl, hogy Kecskemétnek nem a legjobb részén volt a ház. Nem gondoltam volna, hogy sikerül eladni, azt meg végképp nem, hogy ilyen gyorsan. Örülök, hogy ilyen gyorsan megszabadultam a problémámtól. Szinte csak aláírni kellett, minden mást elintéztél helyettünk. Nagyon hálásak vagyunk. Ezen túl csak Téged ajánlunk mindenkinek.”

Izsákiné Pápai Brigitta, Kecskemét

„Először saját magam akartam eladni a lakásomat, mert azt hallottam, hogy az mostanában nagyon könnyen megy. Nekem nem ment könnyen. Ellepték a „vevők” az otthonomat. Sokukról kiderült, hogy nincs is pénzük és hitelt sem kapnának. Volt aki azonnal felére akarta lealkudni az árat. Gyorsan elegem lett. Már ott tartottam, hogy visszalépek az egésztől, amikor egy barátom téged ajánlott. Nem bántam meg, hogy tettem veled még egy próbát. Ami kezdett rémálomra hasonlítani, azt te megoldottad nagyon gyorsan. Örülök, hogy végül nem adtam fel és rád bíztam mindent. Most már az új otthonomat keresgélem, és ebben is számítok a segítségedre.”

Bánkuti Mihály, Kecskemét