Kecskeméti ingatlanok fővárosi áron

Kecskemét kiemelkedik a vidéki városok közül, hiszen a Mercedes beruházásainak köszönhetően fellendült az ingatlanpiac, és ez a tendencia a kezdetek óta töretlen.

Kecskemét

A Mercedes jelenléte Kecskeméten nem csak a város gazdaságát, de az helyi ingatlanpiacot is erősen meghatározza. Ám nem a Mercedes az egyetlen, ami olyan mértékben meghatározó, hogy szinte fővárosi árakat láthatunk az ingatlanpiacon.

Az Egyetemi Város kiépítése, a kutatóközpont és a polgári repülőtér fejlesztése szintén befolyásolja Kecskemét ingatlanpiacát.

Leginkább a lakásbérleti árakon lehet felmérni a változásokat, és ebben a tekintetben azt láthatjuk, hogy érdemes befektetési céllal lakást vásárolni Kecskeméten. A lakásbérleti díjak ugyanis majdnem elérik a fővárosi szintet. Ezen kívül láthatjuk az újépítésű lakások drágulását, ami jelenleg nagyobb mértékű, mint a használt ingatlanoké.

Tehát kijelenthetjük, hogy Kecskemét kitűnő hely befektetők számára, ám nem mindegy, hogy milyen ingatlant vásárolunk és a város mely területeit választjuk ki.

Azok számára, akik lakást szeretnének vásárolni, akár saját használatra, akár befektetési céllal, mindenképpen érdemes szakértő segítségét kérni, hogy a megfelelő területen lévő ingatlan kerüljön kiválasztásra, ráadásul reális áron.

Mivel az ingatlanpiaci árak napról napra változnak Kecskeméten is, ezért nem érdemes saját véleményünkre hagyatkozni. Kérjük ingatlanszakértő segítségét, így értékálló lehet a befektetésünk.

Az sem mindegy, hogy egy ingatlan hosszú távon forgalomképes marad-e. Ezt rengeteg tényező befolyásolja, ami egy újabb érv arra, hogy szakértő segítségére minden körülmények között szükség van.

Ingatlan Kecskemét